Optimal ytelse

Kompasset

 

Som tidligere konkuranseseiler vet jeg hvor viktig det er å kunne navigere for å finne den beste veien til målet. På vår egen vei gjennom livet vil vi ha behov for et individuelt «kompass». Siden vi alle er forskjellige vil veien kunne være en annen selv om målet er det samme, men mange vil vel også tenke at vi kan ha ulike mål. Mental Optimalisering fungerer gjennom å avlese DITT indre kompass og sikrer dermed en tryggere «seilas» gjennom livet.

Alt for mange av de valgene vi gjør bestemmes av fornuften som stort sett baserer seg på det vi har lært eller av «gammel vane» blitt påført gjennom tradisjoner og hva som ellers er vanlig. Skulle magefølelsen si noe annet, har vi jo lært at den ikke er til å stole på, men noen ganger vet vi bare med hele oss hva som er riktig selv uten noen støtte i fornuft og logikk. Desverre er denne følelsen vanligvis altfor vag og undertrykt, men denne indre «visdommen» kan hentes fram og fungere som vårt eget kompass og navigeringsinstrument.

Ved siden av å fungere som et personlig kompass for å avdekke vårt individuelle behov i forbindelse med mentale utfordringer og psykiske og fysiske problemstillinger, kan vi la oss rettlede av vår egen kropp når det gjelder generell ernæring, kosttilskudd, helsekost, medisiner, dosering, utvendig kroppspleie og nærmiljø.

La oss spørre kroppen DIN om hva den faktisk mener om:

– maten du spiser.

– det du drikker.

– kosttilskuddet du tar eller vurderer å begynne med.

– hvilket produkt du bør velge.

– helsekosten som lover så mye.

– medisinene du bruker eller har blitt bedt om å begynne med.

– doseringen er riktig.

– kosmetikken du bruker.

– vaske- og skyllemidlene du benytter.

Optimal Ytelse vil aldri bli en totalleverandør av produkter innen helse, men vi vil kunne selge deg noen sentrale og utvalgte kvalitetsprodukter som vi selv benytter og som vi har meget god erfaring med. Vi har valgt å prise oss under nettprisen, men valget du tar skal først og fremst bestemmes av ditt indre kompass!