Friskehuset
Stein & Anette

Stein og Anette ønsker deg velkommen!

Vår definisjon av indre ro er fravær av årsaken til uro.

TFT setter oss i stand til å fjerne denne årsaken!

TFT-Telemark

Spesialistene innen fullversjonen av TankeFeltTerapi og grunnleggere av

MSO; Mental Software Optimalisering

For deg som ønsker terapi og behandling: Vi har siden 2002 hjulpet mennesker i alle aldre med å løse en mengde ulike problemstillinger. Les mer her hva TFT kan benyttes i forbindelse med.

Tankefeltterapi – TFT er nå endelig en evidensbasert metode:

Unn deg originalen og opphavet til alle liknende metoder; Behandlingen styres av årsaksdiagnostisering!
På vårt kontor, hjemme hos deg selv, over telefon eller hva med et behandlingsopphold over flere dager på idylliske Åsberg Gard?

Callahan’s Teknikker – TankeFeltTerapi; CT-TFT
Der du er, når du trenger det og sånn du foretrekker det!

Fullversjonen av Tankefeltterapi – TFT er for de aller fleste den desidert mest effektive metoden til å løse følelsesmessige problemer på. TFT er generelt en meget effektiv metode for å gjenvinne harmoni og bedre helse på både psykisk og fysisk.
Tanker preger vårt liv på godt og vondt. Følelser er en naturlig del av selve livet. Vi hevder at følelsene våre er det som ”skaper” opplevelsen av det å leve. Noen ganger henger negative følelser seg opp slik at livskvaliteten blir forringet. Vi mener at det er greit at de negative følelsene er på et kortvarig ”besøk”, men dersom de negative følelsene blir værende har vi et problem som kan føre til at livet kommer inn i en ond sirkel som fort kan gå på helsa løs, og til slutt er det den fysiske kroppen som får unngjelde.

Tankefeltterapi – TFT er oppdagelsen av mekanismene som virker når ting går over ”av seg selv”: Naturens egne ”oppfinnelser” avdekket av en nysgjerrig, åpen og undrende psykolog ved navn Roger Callahan.
Alle følelser har sin misjon. Vel å merke til rett tid og på rett sted. De negative følelsene kommer for å starte en reaksjon for å få bukt med et problem, men dersom reaksjonen og resultatet uteblir henger gjerne de negative følelsene seg opp. Da tapper de oss for livsviktig energi, hindrer harmoni og skaper ubalanser som fører til ulike diagnoser og fysiske plager.
Selv om vi med Tankefeltterapi ikke har lov til å si at vi behandler skolemedisinske diagnoser som angst, panikkangst, depresjon, tvangstanker, avhengighet, fibriomyalgi, utbrenthet, spiseforstyrrelser eller agorafobi for å nevne noen, behandler vi selvfølgelig mennesker som har disse og andre diagnoser. TFT behandler hvordan du som menneske har det og hvordan du opplever livet. Samtidig ”programmeres” din “indre doktor” til å gjøre det den skulle ha gjort helt av seg selv: ”Tapping The Healer Within.” R.Callahan.

INTERESSERT I Å TA EN PRAT?

Fyll inn e-post eller mobil, så kontakter vi deg, helt uforpliktet.