Optimal Ytelse

hjelper mennesker i alle livets faser med å gjenvinne harmoni og bedre helse gjennom å løse følelsesmessige utfordringer og psykiske begrensninger samt «smøring» av fysiske reparasjonsprosesser, ved å optimalisere vår mentale software; helt konkret, helt direkte og helt naturlig.

Vi holder til på Frisklivsenteret i Porsgrunn, hvor vi har tatt i mot mennesker med behov for optimalisering, terapi og behandling siden 2003.

Vi har også lokaler i Fyresdal: Her tar vi imot våre sambygdinger og andre fra Vest-Telemark samt klienter og kursdeltakere fra hele landet; intensive behandlingsopphold over flere dager tilbys alle som har behov for å komme bort til et fredelig sted for å prioritere seg selv.

Stein Lund Halvorsen 

Stein Lund Halvorsen er daglig leder i Optimal Ytelse. Han er grunnlegger av begrepene Mental Optimalisering og Avtraumatisering samt den høyest sertifiserte utøveren og instruktøren i Norden på fullversjonen av Tankefeltterapi – TFT.

Stein har alltid vært opptatt av hvordan kropp og sinn henger sammen, og forstår betydningen av det mentale i en videre forstand enn hva vi normalt er vandt til. Han har selv erfaring fra toppidretten og det å skulle være best når det gjelder som tidligere aktiv seiler. Han ble europamester i 1982 og deltok i OL i Los Angeles i 1984 med en flott 5.-plass.

Stein har i sesongen 2014 vært Mental Optimaliserer i fotballaget ODD sitt støtteapparat.

0

Anette Forsdal Halvorsen

Anette er i likhet med sin mann Stein spesialist i fullversjonen av tankefeltterapi. Hun har like lang fartstid innen faget og har barn og unge kvinner som sitt spesialområde.

Anette praktiserer i tillegg PEK (physio energetic kiropraktikk) for ulike rygg-, nakke- og skjelett-lidelser, Neuro Flex for optimal stimulering og aktivering av nervesystemet, samt Hot Stone masage som terapeutisk velværetilnærming.

FullSizeRender

Noen referanser

odd

INTERESSERT I Å TA EN PRAT?

Fyll inn e-post eller mobil, så kontakter vi deg, helt uforpliktet.