TFTAkademiet

TFT-Akademiet mener at alle profesjonelle tankefeltterapeuter skal ha tilgang til hele «verktøykassa» og ikke bare noen deler av den: Alle som jobber med TFT er enige om at det viktigste man har er selve verktøyet dvs. banketeknikken, og at man uten den ikke hadde hatt mye å fare med. Hva er vel da mer naturlig enn å optimalisere hvordan dette utføres?! TFTAkademiet har derfor besluttet å inkludere Dx-treningen på 3 dager i vårt grunnleggende sertifiseringsprogram som nå er på totalt 8 dager, uten at dette fordyrer utdanningen.

Kort om utdanningen:

På grunnivået (Algoritmetreningen) vil vi være en av mange leverandører på kurs godkjent av Callahan Techniques. På det første kurset får du kjennskap til og trening i å bruke de ”kodene” som raskt setter deg i stand til å hjelpe mange som sliter med vonde følelser og negative tanker.

Boot Camp omfatter det viktigste fra algoritmetreningen samt grunnleggende opplæring i hvordan muskeltesting foregår slik at reversering kan korrigeres og toxiner identifiseres. Spesielt tilrettelagt for helsearbeidere, lærere og andre som har behov for et effektivt sammensatt verktøy i sin bestående jobb. Boot Camp vil i en videre utdanningssammenheng være vektlagt på lik linje som algoritmetreningen.

Dx: På det videregående nivået er vi som Callahan Techniques nære medarbeidere med hovedansvar for Norden, ansvarlige for utdanningen av terapeuter som ønsker å spesialisere seg innen TFT gjennom å lære årsaksdiagnostisering ved hjelp av kinesiologi – den opprinnelige og genuine formen av CT-TFT. Det er uhyre spennende å behandle etter prosedyrer som gjør at du kan kommunisere med det unike individs ”indre doktor” for på den måten å kunne tilføre eksakt hva helningssystemet ber om.

Advanced: På det tredje og mest avanserte nivået finner vi det nye og revolusjonerende Optimal Health programmet. I dette kurset bringer vi TFT ut til enda videre horisonter, ved å følge utviklingen fra den følelsesmessige og mentale dimensjonen, gjennom inkluderingen av det fysiske, og nå til den største ekspansjonen—utviklingen av selve bevisstheten.
Her undervises du i de unike og objektive teknikkene som gjorde utviklingen av Voice Technology mulig og du lærer de samme prosedyrer som til nå har vært forbeholdt VT-utøvere. I tillegg lærer du hvordan du objektivt skal kunne teste og behandle deg selv.

Unik mulighet: TFT-Akademiet tilbyr hele eller deler av utdanningen som privat undervisning med personlig trener!

Vårt mål er å grunnutdanne og videreutdanne flere terapeuter som er genuint interessert i TFT som metode for å hjelpe andre mennesker. De skal også ha muligheten dersom de selv ønsker det, til å kunne begynne med utdanning av nye mennesker på grunnivået, slik at TFT kan bringe harmoni og helse til enda flere mennesker.

Vi ønsker deg herved hjertelig velkommen som elev ved TFT-Akademiet.

INTERESSERT I Å TA EN PRAT?

Fyll inn e-post eller mobil, så kontakter vi deg, helt uforpliktet.