Stressreduksjon og tilstedeværelse

Norge er på verdenstoppen i sykefravær, og en ukes sykefravær koster en bedrift i gjennomsnitt 13 000 kroner i tapt produksjon og økte kostnader. Mental Optimalisering er et effektivt verktøy for å bedre bedriftens sosiale satsing. MO vil kunne bidra til;

  • Et bedre arbeidsmiljø
  • Økt trivsel
  • Økt produktivitet
  • Redusert sykefravær


Vi kaller det for AKTIV FOREBYGGING

Vi skreddersyr gjerne et tilpasset opplegg for din bedrift, enten det gjelder hele ”laget”, en avdeling eller enkeltmedarbeidere med et spesielt behov.

Vår anbefaling er et program med det vi kaller aktiv forebygging som effektivt hindrer små ting i å vokse seg store og dermed kunne forringe arbeidsmiljøet og bokstavelig talt gå på helsa løs.

Bør også brukes for å bli en mer optimal utgave av seg selv i forbindelse med krav til videreutdanning og karriereutfordringer både som leder og arbeidstaker. Det samme gjelder her som ved topp-prestasjoner i idrett og konkurranser. Her er den mentale styrken en avgjørende faktor på resultatene.

Vi kan også tilby din bedrift kriseberedskap ved ulykker eller andre begivenheter som vil kunne prege arbeidsplassen på en negativ måte.

INTERESSERT I Å TA EN PRAT?

Fyll inn e-post eller mobil, så kontakter vi deg, helt uforpliktet.